Bij Eyeful weten we hoeveel verschil een professionele presentatie kan maken. Ook weten wij wat uw presentatie nodig heeft om uw doelgroep aan te spreken.

Toen wij net begonnen, vroeg iedereen ons: “Kunnen jullie ervoor zorgen dat mijn presentatie er beter uitziet?”. Nu beschikken wij inderdaad over de expertise om dat te doen, maar wij weten ook dat een goed ontwerp slechts een van de aspecten is die zorgen voor een geweldige presentatie.

Daarom hebben we een methode opgesteld voor ‘Presentatie Optimalisatie’. Dat is niet bedoeld om wat wij doen mooier te laten klinken dan het is, maar het doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zijn presentatie optimaal benut. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat de Nederlandse -en Europese zakenwereld niet ten ondergaat aan de ‘Dood door PowerPoint’.Verhalen werken omdat mensen die onthouden. Sprookjes, kinderliedjes en songteksten worden decennia behouden. Het gaat om het combineren van knapperige inhoud met een zorgvuldig overwogen boodschap en het tot leven brengen met een verhaalstructuur die écht resoneert.

Visuele presentaties werken beter dan langdradige vol met woorden. Het is onwaarschijnlijk dat uw publiek een overvloed aan opsommingen zal onthouden. Uw publiek heeft daarentegen een angstaanjagend vermogen om beelden voor weken te herinneren (we hebben het onderzoek om het te bewijzen), maar het gaat om meer dan het klakkeloos plaatsen van beelden of illustraties op een dia.

Een succesvolle presentatie heeft een belangrijk element dat vaak over het hoofd wordt gezien – de mensen. Wij kunnen de kennis binnen uw organisatie verbeteren, achter de schermen en voor het publiek. Zo zorgen we ervoor dat iedere presentatie zo goed als mogelijk is.

Het creëren van een boeiend en informatief verhaal is niet gemakkelijk…. daarom hebben we onze Presentatie Optimalisatie methodiek ontwikkeld.

Zoals alle goede verhalen begint het allemaal met een blanco stuk papier en een pen. Tijdens een inspirerende sessie leren we u, uw doelen en doelstellingen kennen en besprenkelen deze royaal met onze expertise en creativiteit om uw verhaallijn te creëren. De verhaallijn geeft op hoofdlijnen de onderdelen en inhoud van uw presentatie weer vol met inspiratie en inzicht… en is de perfecte springplank naar het maken van uw presentatie storyboard.

Het storyboard is een handgetekende versie van uw nieuwe presentatie. Een combinatie van uw weloverwogen inhoud met de allerbeste visualisatie technieken – dat zijn de 'krabbels' die onze ontwerpers tot leven brengen.

Een schitterend verhaal kan verwarrend zijn als de juiste beelden ontbreken terwijl teveel beelden uw boodschap zullen overstemmen. Onze ontwerpers zijn presentatie experts met de kennis en vaardigheden om ervoor te zorgen dat uw presentatie een blijvende impact heeft op uw publiek.

Onze ontwerpers hebben het allemaal gezien. Iedere dag realiseren ze presentaties die ook ons een 'wow' gevoel geven. Als het ons nog steeds enthousiast maakt, ook als is het de 1000e presentatie die we hebben gezien, dan is de impact ervan op uw publiek verzekerd.

Wij verzorgen trainingen Basis PowerPoint en PowerPoint voor gevorderden, structureren van presentaties en presentatie vaardigheden. We schermen onze presentaties nooit af en we trainen uw medewerkers met plezier om zelfstandig bij te kunnen werken wat we voor u hebben gerealiseerd. Wij delen onze expertise met het gewenste niveau dat het beste bij uw bedrijf en uw mensen past.

Onze presentatie opzet training geeft u een beter begrip van onze beproefde Presentatie Optimalisatie methodiek die u helpt presentaties in eigen huis te ontwikkelen en beheren.

Presenteren is een vaardigheid die kan worden geleerd en leren is nooit een verspilling van middelen en tijd. Zie uw presentatie als de meest verfijnde taart die ooit gebakken is – met vers fruit en smakelijke slagroom. U kunt uw presentatie met zorg opdienen in makkelijk te verteren stukken of u werpt het geheel in de schoot van uw publiek en hoopt er het beste van.

Home Waarom Eyeful? Presentatie Optimalisatie Wat wij doen FAQs Contact

Email: infoNL@eyefulpresentations.com
Telefoon:
036 - 844 86 84 / +44 845 – 056 85 28


Holland
Holland Contact

Russia

Russia Contact
USA
USA Contact

UK Head Office

UK Contact
      Presentatiekeuring
Presentatie opfrissen
PowerPoint, maar dan anders
Verhalen met impact


 
Eyeful Presentations Ltd  I  Privacybeleid  | Gebruiksvoorwaarden